Head Admin
Ruszam w Pole szukać Cole i Torkole. Nie no jaja sobie robie szukam Pidove
Head Admin
Moim głównym celem jest pidove lub jego inne formy. Teraz tylko na tym się skupiam.
Head Admin
Witaj to zaszczyt spotkać liderkę sali. Mam na imię Antony, ale mów mi tony. Czy nie widziałaś w okolicy żadnych pidove.
Head Admin
Skylo czy mogła byś wypuścić jednego ze swoich świetnych latających pokemonów i zawołać tu jednego z pidove aby stoczył ze mną walkę.
- Pidave nie zbyt przyjaźnie ragują na inne pokemony, a ja nie chcę żeby mój pokemon wdał się z nimi w bójkę. Jeśli chcesz mogę ci sama zawołać jednego - Powiedziała po chwili jakiś Pidave usiadł jej na ramieniu.
Head Admin
Dobrze Skylo jeśli możesz. A tak wogóle to co ty tu robisz?
Head Admin
A więc go przywołaj i zaczniemy walkę.
Head Admin
A więc ja zacznę Blitze pokarz się i zaatakuj Quick Attack a potem Thounderbolt. Nie zapomnij użyć swojej szybkości aby robić uniki.
Jak on poznał ThunderBolt?
Pidove
85%
Head Admin
Takim że przez Event.
____________________________________________________________________________________________
Blitze jeszcze raz spróbuj Thunder Bolt tym razem Strzelaj nim cały czas, potem Flame Charge który doprawisz Quick Attack
A to sorry, nie zauważyłam. Jaka ja jestem ślepa.
Pidove
50%
Head Admin
Wyciągam pokedex i sprawdzam Ataki Pidove. Blitze Quick Attack Razy dwa i nie zapomnij o unikach.
Zeskanowałeś pokemona wtedy gdy Blitze atakował ku twojemu zdziwnieniu ukazał ci się taki skan:
Blitze--->Zebstrika
Charakter:Miły. Pokemon nie lubi odpoczywać. Zawsze daje z siebie 100% i więcej.
Specjalne Info:Ten pokemon sam osiąga nawet 50km/h.
Ataki:Quick Attack, Flame Charge, Thunderbolt
Zdolność:
Motor Drive- Gdy pokemon zostaje trafiony elektrycznym atakiem, jego prędkość rośnie o 1 poziom.
Pokemony walczyły Blitze użył dwa razy Quick Atak. Atak zabolał pokemona ptaszka jednak ten ponownie użył Tackle.
Blitze
70%
Pidove
30%
Head Admin
Blitze czekaj Muszę go zeskanować i poznać jego ataki. Wyciągam pokedex i go skanuje. Po skanowani mówię:
-Blitze Użyj Quick Attack, a potem Flame Charge.
Pokemon posłuchał cię, stanął w miejscu podczas gdy latający pokemon miał czas na atak Zaatakował Air Cutter, Blitze mocno oberwał a na dodatek twój pokemon nie zdążył zaatakować, ukazał ci się w PokeDexie znów skan twojego stworka.
Blitze
50%
Pidove
30%
Head Admin
-Blitze Użyj Quick Attack, a potem Flame Charge. Zakończ to ThunderBolt
Head Admin
Naprzód Poke ball! Krzyczę z ciekawaścię czy go złapie
Rzuciłeś pokeball z nadzieją i ciekawością, nagle zauważyłeś przelatującego Unfazonta który także Cię zauważył pokemon podleciał szybko i odbił pokeball skrzydłem i chciał się na tobie zemścić z powodu pokonania swojego przyjaciela. Zdumiona liderka powiedziała do Ciebie:
- Ja się nim zajmę! - Powiedziała i wypuściła swoją Swanne z pokeball.
Head Admin
Dzięki skyla Naprzód Pokebal poraz Drugi
Pokemon odbił ponownie pokeball, Skayla za to wydała polecenie swojemu pokemonowi aby ten zaatakował. Powalił wrogo nastawionego pokemona, Skayla powiedziała do Ciebie:
- Teraz, złap tego Pidove, jeśli nadal go chcesz!
Head Admin
Chcę chcę Dalej Poke Ball
Pokemon został złapany, oto skan:
Pidove--->Tranquil--->Unfezant
Charakter: Pokemon ten jest lekko zazdrosny o swojego trenera i gdy tylko ktoś się do niego zbliży wściekle atakuje.
Specjalne Info:Gdy zobaczy że jego trener troszczy się o kogoś innego jego przywiązanie gwałtownie spada.
Ataki:Gust,Air Cutter
Zdolność:
Big Pecks- Obrona pokemona nie może zostać obniżona.
Super Luck- Pokemon ma dwukrotną szansę na zadanie krytycznych obrażeń.
Head Admin
Super złapałem Pidove. Dziękuję skylo. Bez ciebie by mi sie nie udało. Możę stoczymy walkę.
- Walka? Nie wiem muszę wracać do swojej sali ale skoro nalegasz - Powiedziała liderka, uśmiechnęła się i dodała:
- Swanna, ruszaj. A ty tony zacznij gdy będziesz gotowy - Rzekła wypuszczając Swanne z pokeball. Przed tobą pojawił się wyrośnięty i potężny latający pokemon.
Head Admin
Czy pierw moglibyśmy wszyscy udać się do poke Center?
Head Admin
żeganj skylo! Teraz Skupiam się na pokemonie znanym jako Vanillite.
Head Admin
Może i racja a więc chcę Scraggiego
Head Admin
Dziękuję! Widzimy się w sali!-Powiedziałem Liderce.
Następnie Sukam Wcześniej wspomianego przez Lotną liderkę Scraggego
Head Admin
Patrzę co to jest na wszeli wypadek szykuje się do kopnięcia
Head Admin
Naprzód Pidove! Użyj Areal Ace i Gust.